Προφίλ

companyH AGRODRIP A.B.E.E. ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 ως  παραγωγική μονάδα εξαρτημάτων άρδευσης. Με συνεχείς επενδύσεις στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογίας, στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, του κτιριακού και μηχανολογικού εξοπλισμού, έφτασε σήμερα να είναι μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής ολοκληρωμένων συστημάτων άρδευσης, καινοτόμων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Σήμερα λειτουργεί σε δύο σύγχρονες μονάδες παραγωγής εξαρτημάτων και σωλήνων – σταλακτηφόρων άρδευσης στη ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου συνολικού εμβαδού πάνω από 16.000 τ.μ.

Δραστηριοποιείται τόσο στην ελληνική, όσο και στην διεθνή αγορά, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξαγωγικό της προσανατολισμό. Πετυχαίνοντας μια αλματώδη αύξηση της εξαγωγικής της δραστηριότητας τα τελευταία έτη, εξάγει σε πάνω από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων είναι η Λατινική Αμερική, οι Η.Π.Α., η Ινδία, η Ρωσία, οι Αραβικές χώρες, κλπ.

Με τις απαιτήσεις της Ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς για ολοκληρωμένες υπηρεσίες και αποτελεσματικά προϊόντα να γίνονται ολοένα και υψηλότερες, η AGRODRIP A.B.E.E. διαθέτει την εμπειρία, την εξειδίκευση, την τεχνογνωσία και την ικανότητα να προσφέρει μια πλήρη γκάμα καινοτόμων εξαρτημάτων και σωλήνων - σταλακτηφόρων άρδευσης, ικανή να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε καλλιέργειας.

Πιστοποιημένη εδώ και πολλά χρόνια με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας  ISO 9001 και διανύοντας πλέον την τρίτη δεκαετία της συνεχίζει να δίνει έμφαση στη διαρκή έρευνα και ανάπτυξη και στο εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό της, να εξελίσσεται και να επεκτείνει δυναμικά την παρουσία τόσο στην Ελληνική, όσο και στην διεθνή αγορά, παρέχοντας αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις στα πλέον δύσκολα προβλήματα άρδευσης.